Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die in de horeca werkt of wil gaan werken.

Tijdens onze trainingen leren deelnemers gastvrij, effectief en veilig werken. Dit zorgt voor een kostenbesparing voor de opdrachtgever, meer zelfvertrouwen bij de deelnemers en tevreden, vaker terugkerende gasten.

Omdat onze trainingen praktijkgericht zijn, doen alle deelnemers nieuwe kennis op. Waar weinig kennis is, zorgen wij voor kennis. Waar veel kennis is, zorgen wij dat deze verbeterd wordt.

Wij bieden drie standaardtrainingen en één totaaltraining aan, maar verzorgen met regelmaat maatwerk. Meer informatie over onze trainingen, de voordelen en de kosten is op deze pagina te vinden.

Het is mogelijk onze trainingen met een theorie-examen af te sluiten. Na het halen van het examen krijgen deelnemers een certificaat. Met dit certificaat wordt solliciteren of doorgroeien in de horeca gemakkelijker.

Uitzendbranche: onze trainingen zijn erg geschikt voor medewerkers die op projectbasis werken vanuit horeca-uitzendbureaus of horecaprojectbureaus. Dankzij onze eigen studiematerialen, kan er op korte termijn een effectieve basis- of verdiepingstraining worden gegeven. Ook helpen wij u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van eigen trainingen en studiematerialen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Lees ook:  Wat is gastvrijheid in de horeca?

Lees ook:  Hoe verbeter je gastvrijheid in de horeca?

Diplomaregister en AVG: aansluitend op de Europese wet GDPR/AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is ons diplomaregister versleuteld. Het is alleen mogelijk om inzage te krijgen of een vervangend diploma aan te vragen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier.