Wij vinden dat de horeca de interessantste en meest veelzijdige branche is die er bestaat.

Geen branche is zo dynamisch als de horeca. Het werk is altijd mensenwerk, maar het werk is iedere dag anders. Niet iedereen is geschikt voor werken in de horeca, maar als het werk bij je past zul je na verloop van tijd merken dat de branche je niet meer los laat.

Wij vinden dat iedereen die voor werken of ondernemen in de horeca gekozen heeft, het verdient om in geïnvesteerd te worden.

Iedereen die er voor gekozen heeft om in de horeca te werken, heeft gekozen voor hard werken en mensenwerk. Iedereen die deze keuze gemaakt heeft, heeft volgens ons de kans om zichzelf te ontwikkelen, te verbeteren en bovenal respect verdiend.

Wij verzorgen trainingen, coaching en advies voor werknemers, managers en ondernemers.

Onze diensten zijn er voor iedereen die in de horeca werkt, wil gaan werken, onderneemt of wil gaan ondernemen. Het maakt niet uit wat voor werkzaamheden je verricht, wij zorgen er voor dat je een hoger niveau bereikt en leert om in de toekomst op eigen kracht nog hoger te komen.


Samenwerking de Horeca Hulp

Vanaf begin 2018 werkt Training voor de horeca ook samen met de Horeca Hulp. Waar Training voor de horeca excelleert in praktijktrainingen en praktijkcoaching, doet HorecaHero dat op het gebied van online horecatrainingen. De online trainingen van de Horeca Hulp zijn zeer geschikt voor ondernemers en het inwerken van nieuwe werknemers. Wij zijn blij met de Horeca Hulp samen te werken om daarmee onze klanten zowel offline als online optimaal van dienst te kunnen zijn.

horecahulp

"Met onze hulp, uw personeel vlot, zelfstandig en professioneel aan het werk. En dat alles zonder dagen inwerken. Het gemak van de horeca hulp is ongekend."

Indien u een praktijktraining of coaching afneemt bij Training voor de horeca, krijgt u kosteloos daarbij het volledige online lespakket van de Horeca Hulp aangeboden. Voor het aanvragen van een praktijktraining of coaching van Training voor de horeca met daarbij het gratis online lespakket van de Horeca Hulp kunt u gebruik maken van ons contactformulier.


Samenwerking HorecaHero

Vanaf augustus 2017 werkt Training voor de horeca samen met HorecaHero. Waar Training voor de horeca excelleert in praktijktrainingen en praktijkcoaching, doet HorecaHero dat op het gebied van online horecatrainingen. De online trainingen van HorecaHero zijn zeer geschikt voor bedrijven met veel (nieuwe) werknemers. Wij zijn blij met HorecaHero samen te werken om daarmee onze klanten zowel offline als online optimaal van dienst te kunnen zijn.

logo horecahero

"Met HorecaHero willen we het voor iedere horecaondernemer mogelijk maken om op een betaalbare wijze te investeren in hun bedienend personeel om zo de nodige kennis en vaardigheden mee te geven van het vak horeca. De online horecatrainingen van HorecaHero zijn er voor de ondernemers, zorgen voor beter geschoolde medewerkers en dat zorgt weer voor tevreden gasten!"

Wilt u een training van HorecaHero volgen? Dat kan via Training voor de horeca met korting. Voor het aanvragen van een online training van HorecaHero met korting kunt u gebruik maken van ons contactformulier.