De training horeca totaal is geschikt voor iedereen die in de horeca werkt of wil gaan werken.

Tijdens deze alomvattende training behandelen we alles wat een medewerk(st)er moet weten en kunnen om in de horeca te werken. De training behandelt alle onderdelen uit onze basistrainingen: bediening, bar en café en gastvrijheid.

Bediening: we laten zien welk borden, couverts en gerechten bij elkaar horen en waarom. Daarnaast staan we stil bij verschillende soorten glaswerk en dranken, waarbij we speciale aandacht besteden aan wijn. We oefenen met het opdekken van tafels, het indekken van gasten en het serveren van dranken en gerechten.

Bar en café: we laten zien welke dranksoorten er zijn, welk glaswerk er bij hoort en hoe je ze het beste kunt serveren. We besteden uitgebreid aandacht aan (speciaal)bieren en het tappen en behandelen van bieren. We oefenen met uiteenlopende barwerkzaamheden, zoals veilig verwisselen van fusten, koolzuurtanks en biertanks.

Gastvrijheid: we laten zien wat gastvrijheid is, hoe je met elkaar een gastvrije cultuur creëert en hoe je altijd gastvrij kunt zijn. Deelnemers doen nieuwe inzichten op en oefenen met verschillende scenario's en zienswijzen op het gebied van gastvrijheid. Een belangrijk deel van de training gaat over het communiceren met gasten en collega's en hoe je op gastvrije wijze een goede verkoper kunt zijn.

Maatwerk. Geen opdrachtgever of horecabedrijf is hetzelfde. Tijdens onze training houden wij rekening met de wensen van de opdrachtgever en bij wat voor soort horecabedrijf deelnemers (gaan) werken.

Examen. Het is mogelijk de training horeca totaal met een theorie-examen af te sluiten. Na het halen van dit examen krijgen deelnemers een certificaat.

Duur en locatie. De training duurt ongeveer 6 uur zonder examen. Het examen neemt 60 minuten in beslag. De training vindt bij voorkeur op locatie plaats. Mocht er geen locatie beschikbaar zijn, dan zoeken wij in overleg een alternatief.

Uitzendbranche: de training horeca totaal is zeer geschikt voor medewerkers die op projectbasis werken vanuit horeca-uitzendbureaus of horecaprojectbureau. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier.