De training bediening is geschikt voor iedereen die in de bediening werkt of wil gaan werken.

Tijdens de training behandelen we alles wat een kelner/kelnerin moet weten en kunnen om gasten snel, maar perfect te bedienen. We laten stapsgewijs zien welke technieken belangrijk zijn en hoe je ze in de praktijk moet toepassen.

In de eerste helft van de training behandelen we de theorie. We laten zien welke borden, couverts en gerechten bij elkaar horen en waarom. Daarna staan we stil bij verschillende soorten glaswerk en dranken, waarbij we speciale aandacht besteden aan wijn, wijnverkoop en wijn- en spijscombinaties.

In de tweede helft van de training gaan we aan de slag in de praktijk. We oefenen met het opdekken van tafels, het indekken van gasten, het lopen met dienbladen en meerdere borden en het serveren van gerechten en dranken.

Maatwerk. Geen opdrachtgever of horecabedrijf is hetzelfde. Tijdens onze training houden wij rekening met de wensen van de opdrachtgever en bij wat voor soort horecabedrijf deelnemers (gaan) werken.

Examen. Het is mogelijk de training bediening met een theorie-examen af te sluiten. Na het halen van dit examen krijgen deelnemers een certificaat.

Duur en locatie. De training duurt ongeveer 3 uur zonder examen. Het examen neemt 30 minuten in beslag. De training vindt bij voorkeur op locatie plaats. Mocht er geen locatie beschikbaar zijn, dan zoeken wij in overleg een alternatief.

Uitzendbranche: de training bediening is zeer geschikt voor medewerkers die op projectbasis werken vanuit horeca-uitzendbureaus of horecaprojectbureau. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier.