Onze starterscheck is er voor ondernemers die een nieuwe horecaonderneming beginnen. Een eigen bedrijf is van velen een droom, maar startende ondernemers moeten met veel uiteenlopende zaken rekening houden. Niet alleen de financiering, maar ook de marketing, een korte termijn planning, een lange termijn strategie, het aannemen van de juiste werknemers en zoeken naar en het creëren van kansen zijn essentieel.

Omdat er met zoveel zaken rekening moet worden gehouden, is het niet vreemd dat aankomende ondernemers de financiering van hun droom vaak niet rond krijgen. Zelfs als er gebruik wordt gemaakt van eigen vermogen of crowdfunding blijven lange termijn risico's zoals een terugloop van inkomsten, onverwachte veranderingen in de markt of een burnout aanwezig.

Door middel van onze starterscheck beschermen wij ondernemers tegen risico's voordat zij deze risico's lopen. Wij zorgen er voor dat potentiële risico's in kaart worden gebracht en dat er voor ieder risico een structurele oplossing is. Daarnaast zetten we samen een strategie uit waar de ondernemer altijd op kan terugvallen.

De starterscheck bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:

  • Het ondernemersplan opstellen of controleren
  • Een risicoanalyse gericht op risicoverkleining- en vermindering
  • Een marktanalyse gericht op het creëren van nieuwe kansen
  • Korte termijn doelen en praktische tips
  • Een lange termijn strategie als stip op de horizon