Met onze adviezen ondersteunen we ondernemers. We kijken samen met ondernemers waar bestaande kansen liggen en hoe we nieuwe kansen kunnen creëren. Wij werken vanuit de kerncompetenties van de ondernemer, zodat onze diensten waardevol zijn voor zowel startende als ervaren ondernemers.

Startende ondernemers ondersteunen we door middel van onze starterscheck. Eerst controleren we het ondernemersplan. Als er nog geen ondernemersplan is, stellen we dit samen met de ondernemer op. Aansluitend maken we een risicoanalyse, een inventarisatie van potentiële kansen en leggen we korte termijn doelen en een lange termijn strategie vast.

Ondernemers met ervaring ondersteunen we door middel van het adviestraject strategisch ondernemen. Door middel van mystery visits, interviews en marktanalyses onderzoeken we welke koers het beste is voor zowel de ondernemer als de onderneming. Aan het einde van het traject maken we een adviesrapport op en zorgen we voor korte termijn doelen en een lange termijn strategie.

Beide diensten zijn modulair opgebouwd en kunnen worden uitgebreid met aanvullende ondersteuning. Samen met de ondernemer kijken we welke onderdelen relevant zijn, zodat de ondersteuning optimaal aansluit op ondernemer en onderneming.

Lees ook:  Waar moet je aan denken als je gaat starten in de horeca?